|
|
Lån  


 
Trådløst kamera
Indhold på siden:

Ring Trådløst digital Bak-Kamera.
Sender billede-signal krypteret digital (dermed ingen interferens) Ideel til bilen, varebilen, traktor, campingvogn, trailer og meget mere 4.3" farve TFT skærm 12/24V Trådløst Night-Vision kamera Digital trådløs video Monteringsbeslag for kamera Monteringsbeslag med sugekop for skærm Guidende p-hjælp i.
Kategori: Videokameraer - Auto|Bilkamera
Nedis Ekstra trådløst kamera til overvågningssæt.
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (SAS-TRANS60, CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågni.
Kategori: Alarm & automatisering - Overvågningskamera
Garmin Trådløst bakspejl kamera BC™ 30garmincomplete sæt.
Du kan ikke forhindre, hvad du don't seEt bakkamera af høj kvalitet, såsom Garmin BC30, kan bruges til, at operatøren kan forbedre bakspejlet betydeligt. Reducer risikoen for ulykker i den døde vinkel, når du kører i bakgear. Reverse Easy mestrer. Hvis du aktiverer trådløst bakkamera BC30 med en kompatibel.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Styrefunktioner til motorkøretøjer
Caliber Audio Technology Trådløst bakkamerasystem 2 kamera-indgange, Automatisk hvidbalance, Blænde F2.0, Frit indstilleligt kuglekamera, Ekstra infr.
.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Bil - Elektronik - Parkeringshjælp
Reolink E1 Trådløst Kamera.
.
Kategori: Alarm & automatisering - Hardware/Lyd & billede/Overvågning/Overvågningskameraer/
Trådløst kamera (Kan styres af smartphone og tablets).
Smart trådløst webcamera til overvågning. Kan styres af både smartphones og tablets. 360 graders fuld visning HD opløsning som giver super billede Synsvinkel kan styres fra din mobil eller tablet Elektronisk zoomfunktion med klar.
Kategori: Diverse - gruppe3 Kamera Overvågningskamera til sikring mod indbrud og tyveri
SecuFirst trådløst IP-kamera panorer/vip 1080P udendørs CAM214.
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon, så du.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik / Kameraer / Overvågningskameraer
SecuFirst trådløst IP-kamera panorer/vip 1080P udendørs CAM214.
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon,.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik Kameraer Overvågningskameraer
Nedis trådløst CCTV kamera - BNC tilslutning - Full HD.
Dette Nedis® 4-i-1 CCTV-overvågningskamera understøtter 4 teknologistandarder: AHD, TVI, CVI og analog..
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Digital 2,4 GHz Trådløst Kamera Understøtter CSWL120CBK- og CSWL140CBK-overvågningssystem.
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågning døgnet rundt. • Transmitting frequency:2.4-2.4835 GHz.
Kategori: Diverse - ND
Nedis Digital 2,4 GHz Trådløst Kamera Understøtter CSWL120CBK- og CSWL140CBK-o.
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udst... - TILBUD NU, pris kun 719,00 (før 819,00).
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
Nedis Digital 2,4 GHz Trådløst Kamera Understøtter CSWL120CBK- og CSWL140CBK-overvågningssystem.
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågning døgnet run.
Kategori: Diverse - Bolig / Fritid
Foscam E1 trådløst ip kamera.
HD-kamera til indendørs og udvendigt Foscam E1 er et multifunktionelt sikkerhedskamera til indvendig og udvendig. Kameraet er udstyret med en fuld HD-linse med et nattsyn på op til 20 meter. Derudover er kameraet helt trådløst, og du installerer kameraet magnetisk, hvilket betyder at du ikke længere vil.
Kategori: Diverse - beskyttelse smart sikkerhed ip kamera|
Genopl. trådløst overvågningssystem (Kamera+monitor) Nedis.
.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
Ekstra kamera til trådløst overvågningssystem - Nedis.
.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
Airlink trådløst trailer- og bil kamera 3G / 4G til SIM-kort.
Kamerat kan tilgås via mobilt bredbånd, selv uden internet eller Wi-Fi, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger ikke). Når der er installeret et SIM-kort i kameraet, kan du kommunikere med kamaeraet via 3G eller 4G. Super løsnin.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløs overvågning
Airlink trådløst 3G / 4G kamera til SIM-kort 1,3 MP.
Kameraet har et indbygget modul, der sørger for internetforbindelse via mobil bredbånd, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger ikke). Trådløst IP-kamera, som ikke skal bruge en Wi-Fi eller LAN-kabel, fordi man i stedet installe.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløs overvågning
SHI-vision Trådløst bakkamerasæt med 9" monitor og 1 kamera.
Den trådløse teknik er digital, hvilket sikrer et stabilt signal med en god billedkvalitet uden støj og flimmer.Med digital, trådløs overførsel er der minimal risiko for at signalet påvirkes af andre trådløse signaler i nærheden - fx bluetooth, mobiltelef.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløst bakkamera
SHI-vision Trådløst bakkamerasæt med 7" monitor og 1 kamera.
Skærmen har 4 trådløse kanaler med quad- og split-funktion. Det betyder at du kan vælge at se 2 eller 4 kameraer på skærmen samtidigt.Det er også muligt at se ét kamera i fuld skærmstørrelse. Der er 4 triggerledninger på kameraet, som kan bruges ti.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløst bakkamera
V3
Kategorier på sider:

IT og internet Trdlst kamera Wireless


 Du er her: Wireless - Netannoncer Wireless -